fbpx

TRAPLEUNING BALUSTRADE

Een kans om uw trap te personaliseren en uw ruimte te verrijken. Van strakke en moderne ontwerpen tot klassieke en gedetailleerde afwerkingen, alles is bespreekbaar om aan de unieke wensen van onze klanten te voldoen. Ontdek hoe onze trapleuningen en balustrades een naadloze integratie bieden met uw stalen trap, terwijl ze tegelijkertijd stijl, veiligheid en persoonlijkheid toevoegen aan uw ruimte.

FerroArtisLeuning

RECENTE PROJECTEN

IMG_5102
FerroArtisLeuning
IMG_7035
IMG_2660
IMG_6364
FerroArtisTrap
IMG_7036
Trappen2

TRAPLEUNING MET VERLICHTING

Ook trapleuningen met verlichting behoort tot ons gamma.

FerroArtis_Scharnierdeur
FerroArtisTrappen

WELK DESING KIES JE?

Bij Ferro Artis bieden we een breed scala aan designkeuzes voor trapleuningen en balustrades, zodat je de perfecte combinatie kunt vinden die past bij jouw trap en interieur.

  • Materialen: Staal voor een moderne, industriële look. Kan gepoedercoat worden in diverse kleuren. Glas voor een elegante, open uitstraling die ruimtelijkheid bevordert.
  • Afwerkingen: Beschikbaar in diverse RAL kleuren, biedt een duurzame en onderhoudsvriendelijke afwerking.
  • Vormgeving: Ronde of vierkante leuningen zijn mogelijk.
  • Integratie LED-verlichting: Voor extra veiligheid en een moderne, stijlvolle look.

ONZE WERKWIJZE

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan. Bespreek je wensen met ons en dan bekijken we wat allemaal haalbaar is. Je krijgt een correcte offerte van ons.

Ga je akkoord met onze offerte, dan maken we een afspraak om op te meten. We nemen dan alle wensen nog even door. De technische tekening krijg je na de opmeting en sturen we je door, zodat je nog eens een akkoord kan geven.

We nemen de trapleuning / balustrade in productie. Van opmeting tot plaatsen duurt ongeveer 12 weken. Erna maken we een afspraak om dit te komen plaatsen. We werken alles tot in detail af.

IMG_2660

OFFERTE AANVRAGEN

Voor een snelle en vrijblijvende offerte. Klik op de onderstaande knop. 

Inbegrepen in de prijs

  • Opmeting
  • Plaatsing
  • Transport

Indien je iets specifiek wilt, graag vermelden in de offerteaanvraag.