fbpx

Schuifdeur

Een plaatsbesparende oplossing

Onze schuifdeuren zijn geschikt voor montage aan de muur of aan het plafond. Uitgerust met hoogwaardige wielen en voorzien van een softclose aan beide zijden maken onze schuifdeuren van hoogwaardige kwaliteit. 

FerroAtis_dubbele schuifdeur_dicht
FerroArtis_Detail3

Voordelen

  • Ruimtebesparing: Stalen schuifdeuren glijden moeiteloos langs een rail, waardoor er geen extra ruimte nodig is voor de deurpanelen die naar binnen of naar buiten zwaaien. Dit maakt ze perfect voor ruimtes waar optimalisatie van de beschikbare ruimte essentieel is.
  • Soepele Bediening: Het soft-close schuifmechanisme zorgt voor een moeiteloze bediening van de deur, zelfs bij grote afmetingen.
  • Flexibele Maatwerkopties: U kunt kiezen uit verschillende stijlen, afwerkingen en glasopties om de perfecte stalen schuifdeur te creëren die aansluit bij uw designvisie.
  • Maximale Lichtinval: Dankzij het gebruik van glas in combinatie met stalen frames laten schuifdeuren overvloedig natuurlijk licht binnenstromen.
  • Esthetische Aanvulling: Door de combinatie van duurzaam staal en elegant glas voegen stalen schuifdeuren een unieke esthetische uitstraling toe aan een interieur, die kan variëren van industriële tot moderne en klassieke stijlen.

UNIEKE KENMERKEN EN ONTWERPEN

Met hun onderscheidende kenmerken en veelzijdige ontwerpen zijn onze stalen schuifdeuren de belichaming van esthetische perfectie.

Elegante Slanke Profielen: Onze stalen deuren worden gekenmerkt door slanke en elegante profielen die een subtiele en toch opvallende uitstraling geven aan elke ruimte. De strakke lijnen en minimalistische details creëren een verfijnde esthetiek die naadloos aansluit bij moderne en klassieke interieurstijlen.

Vrijheid in Glaskeuze: Met een scala aan glasopties bieden onze stalen schuifdeuren jou de vrijheid om de mate van transparantie en privacy aan te passen. Kies uit helder glas voor maximale lichtinval, matglas voor een vleugje elegantie, of getint glas voor een vleugje mysterie.

Oneindige Maatwerkopties: Elke ruimte is uniek, en daarom worden onze stalen schuifdeuren volledig op maat gemaakt om te voldoen aan jouw specifieke eisen. Van deurbreedte tot hoogte en ontwerp, jouw visie wordt werkelijkheid met onze meesterlijke maatwerkopties.

Verrassende Functionaliteit: Met het soepele soft-close schuifmechanisme bieden onze stalen schuifdeuren niet alleen een verbluffende esthetiek, maar ook een verrassende functionaliteit. Geniet van een moeiteloze en vloeiende bediening, waardoor het openen en sluiten een plezierige ervaring wordt.

IMG_4793
FerroArtis_Detail3

Deurgrepen

Onze standaard deurgreep is zorgvuldig geselecteerd om naadloos te passen bij de esthetiek van onze stalen schuifdeuren. Maar we realiseren ons dat uw visie uniek is, en daarom moedigen we u aan om te experimenteren en te kiezen voor een deurgreep die uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

 

Als u op zoek bent naar iets specifieks, iets dat uw deurontwerp naar een hoger niveau tilt, staan wij klaar om aan uw wensen te voldoen.

Offerte

Voor een snelle en vrijblijvende offerte, klik op de onderstaande knop. 

Inbegrepen in de prijs

  • Opmeting
  • Plaatsing
  • Transport
  • Standaard handgreep
  • Helder veiligheidsglas (bekijk hier andere glassoorten)
FerroArtis_Schuif_1

Galerij

Deur_Elfi-5
FerroArtis_dubbele schuifdeur
2926EA30-5672-4517-A47A-DD9CBDD6332B_1_105_c
Deur_Elfi-9
FerroAtis_dubbele schuifdeur_dicht
IMG_4643
Deur_Elfi-6
IMG_4793