fbpx
IMG_5962

OVER FERRO ARTIS

Bij Ferro Artis kunt u terecht voor stalen deuren, stalen scheidingswanden, stalen trappen, trapleuningen en balustrades en ander interieur. Deze worden met veel passie vervaardigd in mijn atelier in Lommel.
Ons hoofddoel is om producten af te leveren van de hoogste kwaliteit tot in het kleinste detail, het zijn tenslotte de details die het verschil maken.Wij verzorgen uw project van a tot z. Dit wil zeggen van een uiterst correcte opmeting, naar plaatsing en perfecte afwerking.Aarzel niet om uw project voor te leggen en een vrijblijvende offerte aan te vragen.

100% maatwerk

Ferro Artis is 100% Belgisch. We maken alles op maat van de klant. Alles wordt eerst zorgvuldig opgemeten, vervolgens getekend in een tekenprogramma en uiteindelijk beginnen we aan de productie. Met veel zorg vervaardigen we onze deuren, trappen en ander interieur design.

Pivoteerende deur
Ferro Artis deurslot

Hoge kwaliteit

Ferro Artis werkt enkel met hoogstaande materialen waarover we zelf zeer tevreden zijn. We gaan voor een hoogwaardige afwerking.

Gehard veiligheidsglas

Standaard worden onze deuren geleverd met helder gehard veiligheidsglas. Gehard glas is door middel van een speciale thermische behandeling versterkt. Na het hardingsproces is het glas zelfs vijf keer zo sterk als standaard glas. Je hebt ook de keuze tussen andere kleuren en structuren.

Bekijk hier de soorten glas dat Ferro Artis aanbiedt. Indien je kiest voor een andere kleur, zal dit gehard glas zijn.

Glas
Taatsscharnieren

Innovatieve scharnieren

Zowel de pivotscharnieren als de opgelaste scharnieren en het schuifdeursysteem zijn super stevig. De pivotscharnieren met minimale vloerverankering hebben zelfs meerdere prijzen gewonnen in internationale designwedstrijden.

Krasvaste poedercoating

Alle Ferro Artis deuren worden gezandstraald en met een krasvaste poederlak afgewerkt. Standaard worden de deuren met een zwarte korrellak RAL 9005 afgewerkt. Dit geeft een hoogwaardige uitstraling. Natuurlijk zijn alle RAL-kleuren mogelijk voor onze Ferro Artis deuren en wanden.

Ferro Artis detailfoto