Over Ferro Artis

Ferro Artis maakt stalen en aluminium deuren en scheidingswanden op maat. Alle deuren worden in ons atelier met veel kennis gemaakt. We zijn gelegen in Lommel, Limburg. Ferro Artis verzorgt ook de opmeting en plaatsing van de stalen deuren. De zaakvoerder, Pasquale, is bij elke stap aanwezig: van het opmeten, tekenen, lassen tot het plaatsen van de deuren zelf. Ferro Artis levert stalen schanierdeuren, schuifdeuren, pivoteerende deuren, vaste panelen/wanden. Alles is op maat dus wens je iets anders, dan kunnen wij bekijken of het haalbaar is. Dat betekent dat Ferro Artis vrijwel altijd uw gewenste deur kan aanbieden. Ferro Artis zoekt steeds naar manieren om de deuren te verbeteren.

100% maatwerk

Ferro Artis is 100% Belgisch. We maken alle deuren op maat van de klant. Alles wordt eerst zorgvuldig opgemeten, vervolgens getekend in een tekenprogramma en uiteindelijk beginnen we aan de productie. Met veel zorg vervaardigen we onze deuren.

Pivoteerende deur
Ferro Artis deurslot

Hoge kwaliteit

Ferro Artis werkt enkel met hoogstaande materialen waarvan we zelf zeer tevreden zijn. We gaan voor een hoogwaardige afwerking.

Gelaagd veiligheidsglas

Standaard worden onze deuren geleverd met helder gelaagd veiligheidsglas. Je hebt ook de keuze tussen andere kleuren en structuren.

Bekijk hier de soorten glas dat Ferro Artis aanbiedt.

Glas
Taatsscharnieren

Innovatieve scharnieren

Zowel de pivotscharnieren als de opgelaste scharnieren en het schuifdeursysteem zijn super stevig. De pivotscharnieren met minimale vloerverankering hebben zelfs meerdere prijzen gewonnen in internationale designwedstrijden.

Krasvaste poedercoating

Alle Ferro Artis deuren worden gezandstraalt en met een krasvaste poederlak afgewerkt. Standaard worden de deuren met een zwarte korrellak RAL 9005 afgewerkt. Dit geeft een hoogwaardige uitstraling. Natuurlijk zijn alle RAL-kleuren mogelijk voor onze Ferro Artis deuren en wanden.
Bij Alu Artis werken we met drie soorten kleuren.

Ferro Artis detailfoto