fbpx

Frequently Asked Questions

Wat is de levertermijn?

Voor stalen deuren is de levertermijn ongeveer 8 tot 12 weken na de opmeting. Wij zijn zelf afhankelijk van andere bedrijven (glas en poedercoating) waardoor we nooit exact kunnen zeggen wanneer je bestelling klaar is.

Hoe meet ik mijn deuropening?

Bij een offerte vragen wij steeds de maat van uw deuropening. Alles moet niet op de millimeter correct zijn. Wij vragen dit enkel om een offerte op te stellen. Wij komen steeds alles zelf opmeten na akkoord van de offerte. 

 
 

Kan ik mijn deur laten bezorgen?

Wij leveren onze Ferro Artis deuren gratis aan huis. Wij kunnen enkel leveren op de gelijkvloers. Indien je wenst dat de deur of wand op een verdieping word geleverd, verwachten we een lift te plaatsen.

Wat is het verschil tussen een stalen deur en een steellook deur?

Wij maken standaard stalen deuren. Dit betekent dat alles aan elkaar word gelast. Dit is veel steviger, zwaarder en dus ook duurzamer. 

Steellook deuren zijn in principe glazen deuren waarbij aluminium randen worden op gelijmd.

Welke verdelingen in je deur zijn er mogelijk?

Aangezien bij Ferro Artis al de deuren op maat gemaakt worden, zijn alle verdelingen mogelijk. Dus heb je een creatief idee, kan je ons altijd je ontwerp laten zien en we bekijken samen wat haalbaar is. 

 
 

Kan ik de producten ergens bekijken?

Momenteel niet. We hebben geen showroom. We hebben een klein atelier en maken enkel deuren op vraag van de klant. Op Instagram kan je onze huidige projecten en ontwerpen volgen.

 
 

Waar worden Ferro Artis deuren gerealiseerd?

Alles wordt gerealiseerd in Lommel, waar ons atelier ligt. Al onze leveranciers zijn Belgisch en daarom kunnen we zeggen dat Ferro Artis 100% Belgisch is.